Yemekhane Yönetimi
Mutfağın kurumsal yönetimini, işin gerçek uzmanına; Arkhe'ye bırakın!
Çünkü yeme-içme'de ihtiyaç duyduğunuz 'planlama' ve 'kontrol' bizde...
Örneğin aylık menülerin belirlenmesi, ne kadar ne satın alım yapılacağı, menülerde oluşabilecek zayi ve kaçaklar, depo yönetimi; bizim rutin işimiz… Sistemi, işletmeye göre kullanımı kolay bir altyapıyla özelleştirmek de öyle… 500 yataklı bir hastane, 50 kişilik bir misafirhane veya 2000 personeline yeme - içme hizmeti sağlayan bir fabrika olabilirsiniz. Denge ile insan hatasına yer vermeden, planladığınız şekilde ilerleyebilir, sorunsuz bir yönetime sahip olabilirsiniz.
Denge Yemekhane Yönetimi’ne geçin, siz de satın almadan, üretim ve tezgaha tüm operasyon süreçlerini kolaylıkla yönetme konforunu yaşayın… Üstelik 7/24 yanınızda olacak ‘uzman destek’ rahatlığı ve anlık rapor güvencesiyle…